Manifest ger banden chansen

På söndag får alla musikvänner, musiker och intresserade komma till musikhuset Skylten nere vid järnvägsstationen. Klockan 11.00 börjar dagen med debatt och workshops och hela kvällen slutar med en rockkonsert runt 21.30.

Är man intrresserad av musik så är det bara att komma ner till Skylten på söndag, säger Alexander Vibeck. Foto: Gustav Skogens Båld

Är man intrresserad av musik så är det bara att komma ner till Skylten på söndag, säger Alexander Vibeck. Foto: Gustav Skogens Båld

Foto:

Linköping2011-12-01 07:42


Dagen börjar en musikbranschworkshop med medverkande från SAMI, SOM, Sensus och lokala storheter som Björn Rallare (Killer Cobra Records, Rockbaren, Bronco Booking), Sandra Wall (NT) och Anders Grentzelius (Houseproducent) och avslutas med en konsert där de lokala banden The Rhyme Fanatics (Norrköping), The Royal Recalls (Linköping), LetŽs Face It (Linköping), Molly (Linköping), Black Mojo (Norrköping) och slutligen Hollows (Linköping)

Jättechans för banden
- Detthär är en jättechans för alla lokala band i Linköping att få träffa folk från musikbranschen och lära av dem. Dessutom så kan man lämna in sina demos för bedömning av en proffstyckarjury med erfaret branschfolk, säger Alexander Vibeck, musikchef på studieförbundet Sensus som ligger bakom Manifestdagen på Skylten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om