Mariette laddar för Tanneforsdagen

På andra sidan ån finns något av ett eget centrum i Tannefors. Nästa lördag blir det modevisning utanför Butik Mariette - något som faktiskt tillhör vanligheterna för Mariette Eskilson som äger och driver butiken. I höst är det tre år sedan den flyttade från lokalerna i Majelden.

Mariette  Eskilson i sin favorithörna i butiken. Den  grå koftan med läderdetaljer  i hennes högra hand är en riktig  storsäljare.

Mariette Eskilson i sin favorithörna i butiken. Den grå koftan med läderdetaljer i hennes högra hand är en riktig storsäljare.

Foto:

Linköping2014-09-16 07:05


- Läget i Tannefors är verkligen kanonbra. Jag har många kunder och det är lätt att stanna med bilen, säger hon.
Mariette Eskilson har nyss stängt sin andra butik i Loftahammar för sommaren och håller som bäst på plockar upp varorna i sin butik i Tannefors. På Sjökrogen går hennes klädmodeller på catwalken både vår, sommar och höst.

Gillar modevisningar
- Jag ordnar visningar ända ner till Västervik på restauranger, arbetsplatser och privata visningar.
Här finns förutom dam- och barnkläder även smink, smycken och accessoarer, mycket av dansk design. Sortimentet är brett trots att butiken är liten, och det finns kläder i strikt business, tufft, elegant, sportigt, mer ledig och i romantisk stil.
Och så barnkläderna förstås, från nyfödd ända upp till 16 år.
- Jag jobbar med märken som inte finns på så många andra ställen i Linköping. Det finns också kunder som kommer mer långväga ifrån. Min bästa kund kör hit från Kolmården.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om