Mässa för vuxenutbildning

Igår var det vuxenutbildningsmässa på Arbetsförmedlingen. Där fick skolor och utbildningsföretag chans att visa upp sig och berätta om sin verksamhet.

Linköping2012-04-25 06:47

Samtliga tolv skolor som sysslar med vuxen- utbildning, Anders Ljungstedts gymnasium, Berzeliusskolans industritekniska vuxenutbildning, Birgittavux, Elsa Brändströms skola, Infokomp, Kompetensutvecklingsinstitutet, Lernia, Medborgarskolan, MoA Lärcentrum, och Torsten Huséngymnasiet, fanns representerade på den välbesöka mässan.

Bra tillfälle
- Jag tycker det här är ett väldigt bra tillfälle att visa upp vad man gör på respektive skola och det är inte heller så att vi sitter och håller på våra utbildningar utan vi tipsar besökarna om vad som finns här inne på mässan och vet vi om någon kollega som sysslar med något som man frågar efter så upplyser vi dem gärna om vem som har den utbildningen, menar Lena Tuffin på Anders Ljungstedts Gymnasium.
-Det är även väldigt roligt att möta människorna här på mässan och kanske kunna hjälpa dem till att hitta rätt inriktning på studier, fortsätter hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om