Mest företagsam i Östergötland

Östergötlands mest företagsamma människa 2012 heter Christoffer Sjögren och han kommer från Norrköping. Tävlingen "Östergötland mest företagsamma människa 2012" är ett initiativ av Svenskt Näringsliv och syftet med det hela är att årligen lyfta företagsamma människor i länet.

Christoffer Sjögren utsedd till mest företagsam i Östergötland.

Christoffer Sjögren utsedd till mest företagsam i Östergötland.

Foto:

Linköping2012-12-17 07:37


Priset går till de som får stort och smått att ske, de som skapar jobb och ger sammanhang åt fler. Det kan vara en företagare som utvecklat sin verksamhet eller en medarbetare som agerat så att fler jobb har skapats.
Det är tack vare dessa människor vår region utvecklas, jobb skapas och förbättringar sker.

Stark aktör
I år gick alltså utmärkelsen till Christoffer som är 25 år gammal och vd för städföretaget Städarna som han också grundade för fyra år sedan. Företaget har ort och säte i Norrköping men har både verksamhet och kontor i Linköping.
För närvarande har  man 80 anställda och är Norrköpings starkaste aktör på sin marknad.
- Jag har väl jobbat med olika projekt och fått saker och ting gjorda främst med mitt företag Städarna och pratar inte så mycket om det, säger en glad företagsam östgöte som inte tror på upphandling om lägsta pris.
- Vi jobbar inte med upphandlingar alls just nu. Vi har inte engagerat oss för att det är så hårt klimat och pressade priser som gör att vi stressar personal och försämrar kvalitén för mycket, säger Christoffer Sjögren och fortsätter.
- Vi tjänar inget på att delta i upphandlingarna. Ingen tjänar på det. Vi har tillräckligt med kunder ändå.
Nu växer vi och har inga problem att få ihop kalkylerna. Men om det går at ta anbud på ett juste sätt kan vi tänka om.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om