Närproducerade delikatesser

Det lilla kökets delikatesser lägger fokus på närproducerad och egentillverkad mat. De är en av utställarna på Vin i Linköping, en vin- och delikatessmässa som arrangeras den 17-18 oktober.

Karin Petersson visar några närproducerade produkter.

Karin Petersson visar några närproducerade produkter.

Foto:

Linköping2014-09-12 07:44


Det lilla kökets delikatesser finns fortfarande kvar i Saluhallen efter konkursen. Ägaren Karin Petersson visar några av butikens närproducerade produkter, bland annat getost, ostkaka, honung, senap, knäckebröd och glass.
-Det är roligt att sälja unika produkter, sådant som inte finns överallt. Ibland är de svåråtkomliga, men det är också lite kul. Man ska värna om det som man har i sin omgivning, säger Karin Petersson och tillägger att det även är bra att äta säsongsmat.
Karin Petersson är återförsäljare för olika producenter. Men hon gör även några produkter själv, till exempel gelé på röda vinbär och praliner.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om