Nätverka på Tillväxtdagarna

I dag börjar Tillväxtdagarna i Linköping. Från Östergötland har intresset varit stort. - Mer än hälften av våra deltagare är från Östergötland och Jönköpings län, så starkt lokalt intresse har vi aldrig haft förut, säger Mikael Sekund, chef för Public Affairs på Swedbank.

Linköping2013-05-14 06:44

708 deltagare var i måndags anmälda till Swedbank och Sparbankernas Riksförbunds Tillväxtdagarna, som i år arrangeras i Linköping.
- Det är fjärde året vi arrangerar, och intresset har växt från var år. I år slås flera besöksrekord och det känns väldigt uppmuntrande. Det visar att fler och fler tycker att Tillväxtdagarna är ett relevant arrangemang, säger Mikael Sekund, Swedbank.

Smygstart på måndagen
Dagen innan tillväxtdagarna fixas det in i det sista i konferensbyggnaden Konsert & Kongress i Linköping.
- Redan ikväll smygstartar konferensen genom att Saab ordnar mingel på Östgöta museum åt våra långväga gäster, säger Mikael Sekund. Förutom de 708 som anmält sig kommer ytterligare ungefär 170 föreläsare och ett 80-tal studenter att delta.
- Vi måste ha med ett stundentperspektiv. Ska man sitta och prata om morgondagen så måste man ha morgondagen i salongen. Vi som är här idag, är inte det om 20-30år, säger Mikale Sekund med ett leende. Under dagarna finns möjlighet att gå på runt 50 föredrag som knyter ihop det lokala och regionala med internationella perspektiv och samhällsförändring.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om