Norgelandskamp på ny fotbollsarena

Snön ligger tung över den framväxande fotbollsarenan i Kallersta men snart kommer våren och det spritter till i fotbollsbenen igen. Lagom till att den nya arenan blir klar med vepor och allt så kommer Sveriges damlag att få möta ett tufft motstånd i Linköping i juni månad.

Linköping2013-02-23 05:07

Lördagen den första juni möter Sveriges damlandslag Norge i en landskamp på den nybyggda arenan och det blir ett bra tillfälle för kommunen att genrepa inför sommarens stora fotbollsfest, UEFA Womens Euro.

Självklart svar
Linköpings kommun blev tillfrågad av Svenska Fotbollförbundet, SvFF, att arrangera en landskamp mot Norge på den nybyggda arenan inför sommarens EM. SvFF har valt att placera ut landskamper i värdstäderna för Europamästerskapet och den 1 juni står den nordiska kampen på Linköpings nya fotbollsarena.
- Det här är otroligt viktigt för oss och det var självklart att tacka ja när vi fick frågan. Det är ett lysande genrep för oss, att testa organisationen och köra på i realläge. Nu får vi chansen att marknadsföra och jobba hårt för att få en stor publik till Kallersta, säger Marie Reinicke, Linköpings projektledare för UEFA Dam-EM.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om