Nu står valstugorna på torget

Från och med i går står det valstugor på Trädgårdstorget precis som det brukar inför varje val. Samtliga politiker och valarbetare är taggade och ser fram mot valdagen.

Mats Johansson är med för nittonde gången.

Mats Johansson är med för nittonde gången.

Foto:

Linköping2014-08-19 07:14


Alliansens fyra toppnamn Paul Lindvall, Rebecka Gabrielsson, Muharrem Demirok och Andreas Ardenfors håller presskonferens inne på ett närliggande fik och berättar om hur överrens de är. Ute på Trädgårdstorget står socialdemokraten och landstingspolitikern Mats Johansson och känner valdagen närma sig.
- Det här är nog min nittonde valrörelse och det känns väldigt bra och lite spännande om jag ska vara ärlig.
Sedan är jag väldigt trygg i de valfrågor vi valt att fokusera på och vi socialdemokrater hoppas nu på att väljarna lägger sina röster på oss.

Alliansen gillar varandra
Inne på det närliggande fiket berättar de fyra allianspolitikerna om hur bra de trivs ihop och hur mycket de gjort för Linköpingsbornas bästa.
- Det går väldigt bra för Linköping och vi har en mycket välskött ekonomi som är i balans. Det byggs som aldrig förr och näringslivet har det också bra och behöver anställa.
Vi har jobbat mycket med just detta och även skolfrågor under den tid vi styrt Linköping,
säger Paul Lindvall och läser man i den lilla pamflett som Alliansen tagit fram så siktar man på att genomföra en rad ytterligare åtgärder fram till och med 2018.

Nu står valstugorna återigen på plats på Trädgårdstorget.
Nu står valstugorna återigen på plats på Trädgårdstorget.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om