Ny centrumledare och budget

Peter Särud är anställd som centrumledare till Skäggetorp centrum, där han ansvarar för förvaltning och utveckling. Han och fastighetschef Martina Sjökvist blickar framåt.

Martina Sjökvist och Peter Särud ökar dialogen med hyresgästerna och utvecklar Skäggetorp centrum.

Martina Sjökvist och Peter Särud ökar dialogen med hyresgästerna och utvecklar Skäggetorp centrum.

Foto:

Linköping2013-11-22 08:04


- Det ligger i budgetförslaget att utveckla Skäggetorp men exakt vad det blir vet vi inte än. Klart är i alla fall att vi måste synas bättre på hemsidan och ha en bättre dialog med våra hyresgäster. Arbetet sker stegvis och i nära samarbeta med våra lokala hyresgäster. 47-åriga Peter Särud beskriver sig själv som lite av en "handelsnörd", ett område han har lång erfarenhet inom. I synnerhet detaljhandeln, men senast kommer han från rollen som stadskärneutvecklare i Linköping.
Willhems fastighetschef i Linköping Martina Sjökvist är nöjd med värvningen.
- Närvaron blir mer påtaglig när Peter finns på plats. Han har både den erfarenhet och det kontaktnät som krävs för att utveckla Skäggetorp centrum i rätt riktning, säger hon, och tillägger att det ska bli lättare att följa med vad som händer i centrum, med aktiviteter och erbjudanden. Dessutom ska Skäggetorp centrum bli mer enhetligt med en grafisk profil. Men även i fortsättningen riktar de in sig på lokala aktörer; de stora kedjorna finns redan på andra sidan vägen i Tornby.
- Jag älskar att arbeta med utvecklingsarbete, att förbättra och hitta lösningar för att nå bästa möjliga resultat, säger Peter.
Här har jag tagit på mig en riktig häftig uppgift - att få vara med om att utveckla Skäggetorp centrum. Det är ett centrum som verkligen behöver vara med om en förändring och utvecklas för att locka till sig både fler näringsidkare och besökare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om