Ny marknadsansvarig på Bo2016

Den 24 april sammanträder teknik och samhällsbyggnadsnämnden och då kommer man prosaiskt att fasställa en beslutsordning för marktilldelningen i det stora Bo- och samhällsexpot LinköpingsBo2016. Det har spekulerats fram och tillbaka om vilket intresse som det nya byggprojektet har bland regionens byggherrar.

Tommy Hultin och Bo2016 får en bra start med en kanonvärvning.

Tommy Hultin och Bo2016 får en bra start med en kanonvärvning.

Foto:

Linköping2013-04-13 04:06


Men nu verkar det som om det rullar på rätt bra och det ryktas till och med att frågan har hettat till och att nya intresserade byggherrar har skyndat till den senaste tiden.

Personnytt
Vad som definitivt rullar på är bemanningen av projektet som nu tar ett stort kliv fram i och med att Ulrika Wänseth tillträder på självaste första maj som marknads- och kommunikationsansvarig.
Tommy Hultin vd för LinköpingExpo AB, bolaget som driver LinköpingsBo 2016, är naturligtvis nöjd med rekryteringen av Ulrika Wänseth.
- Vi är oerhört glada att vi kunnat knyta till oss Ulrika, säger han. Med sin erfarenhet och sitt kunnande är jag övertygad om att hon kommer att serva Linköpingsborna och övriga intressenter med tydlig och relevant information kring projektet, och medverka till att LinköpingsBo 2016 blir en succé, såväl nationellt som internationellt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om