Ny restaurang öppnar i Skäggetorp

På måndag öppnar en ny restaurang i Skäggetorp igen. Det händer inte enbart negativa saker i området utan det finns för närvarande en övervägande positiv tendens som visar att folk trivs, vill bo kva och satsa på näringsverksamhet i Skäggetorp.

Restaurangen ligger i lokalerna som tidigare inrymde LO s Demokratikontor.

Restaurangen ligger i lokalerna som tidigare inrymde LO s Demokratikontor.

Foto:

Linköping2014-04-30 07:56


Skäggetorp Centrum har en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter och stort fokus har under den senaste tiden lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare. Nytillkomna butiker de senaste månaderna är Röda Korset, Salam Livs, Phone Star, Restaurang Cidar och Skäggetorp Outlet och fler nya hyresgäster är på väg in. Skäggetorp Centrum fortsätter att utvecklas positivt och under loppet av en månad har tre nya hyresgäster etablerat sig. Senaste tillskottet är restaurang Cidar, som erbjuder ett spännande libanesiskt snabbmatskoncept.
- Vi har en uppåtgående utveckling i Skäggetorp Centrum med många nya hyresgäster som alla har intressanta verksamheter. Ett ökat utbud bidrar till en positiv utveckling för hela stadsdelen, vilket känns väldigt angeläget, säger Peter Särud centrumledare hos Willhem och fortsätter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om