Nya fynd i Hageby - Polisen letar bevis

Vid lunchtid torsdag så spärrade polisen återigen av i Hageby. Denna gång på Formaregatan. Polisen är i vanlig ordning tystlåten i fallet.

Linköping2016-01-28 16:42

- Jag kan bekräfta att vi spärrat av på Formaregatan men jag kan inte berätta vad vi letar efter dock. Jag kan inte heller berätta riktigt vad det rör sig om men vi kompletterar utredningen efter tisdagens dödsskjutning, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik och fortsätter:

- Vi inom polisen gillar både tips och bevis. Just nu har vi fått in ganska mycket tips men självklart vill vi ha flera och sedan får man se vad tipsen ger men det är vår sak att ta reda på. Att det skulle vara något farligt föremål eller vapen är inte troligt även om Thomas Agnevik inte riktigt vill berätta om vad man hittat eller letar efter i det aktuella buskaget, så ska det i vart fall inte utgöra någon fara för de boende i området.

Den rättegång, där den nu mördade 20-årigen var huvudperson, fortsatte under torsdagen men höll bara på under någon timme. Varför den slutade i förtid hade Thomas Agnevik ingen aning om.

- Men så vitt jag förstått så fortsätter den som planerat under fredagen, avslutar han vårt samtal.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om