Nya uppgifter om mordet

Uppgifterna om att ännu men man gripits för mordet på 24-årig man på Slöjdgatan i början av mars tillbakavisas av Linköpingspolisen. Däremot sitter en man anhållen men för helt andra brott enligt uppgifter till Linköping Tidning.

Mordet på Slöjdgatan närmar sig en lösning.

Mordet på Slöjdgatan närmar sig en lösning.

Foto:

Linköping2015-05-07 07:14


Det var under gårdagskvällen som en man greps utanför sportbaren i Skäggetorps centrum. Uppgifter i annan media gör gällande att gripandet ska ha med mordet på Slöjdgatan i början av mars att göra men dessa tillbakavisas nu av Linköpingspolisen.
- Ärligt talat känner jag inte till de här uppgifterna, säger polisens pressinformatör Erik Thulin då Linköpings Tidning ringer upp. Han fortsätter:

Yppande förbud råder
- Eftersom det här ärendet är lett av åklagare så får jag hänvisa dig dit. Biträdande chefsåklagare Eva Nemec Nordh är den som har hand förundersökningen kring mordet av den 24-årige mannen den 3 mars men hon befann sig på tjänsteresa under hela onsdagen och låter via sin sekreterare hälsa att det råder yppande förbud i den här utredningen och att hon därför inte kan svara på några frågor.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om