Nytt publikrekord på "Röjet"

En inställd spelning med tyska metalldrottningen Doro var väl den enda plumpen i protokollet för Skogsröjet tionde upplaga men i det fallet så berodde det på ett missat flyg. I övrig var det en lugn festival där det slogs publikrekord.

Linköping2015-08-04 08:39


6 000 personer per dag, 2 000 på torsdagens öppna hus och vädergudar som var på sitt allra bästa humör. Vad annat än succé kunde det bli för en av Sveriges mest intima och mysigaste festivaler Skogsröjet i Finspång? Dessutom har var alla vänner så både vakter och polis var, i princip, sysslolösa när det kommer till allvarligare händelser. Däremot togs det flera rattfyllerister redan på lördagens förmiddag. Däremot möttes publiken under lördagen av beskedet av att Doro hade ställt in.

Missat flyg
- De missade sitt flyg på grund av att de suttit fast i en enorm bilkö i flera timmar efter att det skett en olycka mellan en brandbil och en personbil. Om jag förstår det hela rätt, berättar Edward Jansson på Triffid som har ett finger med i spelet när det kommer till de lite större banden.
- Det är inte mycket man kan göra och min kollega ordande ju snabbt fram Bullet som ersättare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om