Nytt rekord för Beerexpo

Nu på lördag drar det ihop sig till ölmässa på Konsert och kongress. Rikard Lindbladh är mässgeneral och mycket nöjd med hur årets expo artat sig.

Rysköl, tysköl och lokalbryggt. På lördag har du chansen att prova på öl du inte visste fanns. Foto: Jerry Prütz

Rysköl, tysköl och lokalbryggt. På lördag har du chansen att prova på öl du inte visste fanns. Foto: Jerry Prütz

Foto:

Linköping2016-03-10 14:32


Lördag den 12 mars är det återigen dags för den årliga ölmässan i Linköping. Att det finns ett mycket stort intresse för öl av alla sorter är inte att ta miste på då det endast finns ett fåtal biljetter till varje pass.

- Vi släpper totalt 4 000 biljetter och har nu sålt kanske 3 500 om jag får gissa lite. Så än finns det kvar och är det sedan några över på lördag så släpper vi dem i dörren, menar Rikard Lindbladh och säger i samma andetag att man nu slagit publikrekord för ölmässan.

- Man brukar ju säga att det är de som har det största intresset för öl kommer på förmiddagsmässan. Men i år känns det verkligen inte så utan det är lika mycket folk vare det är ett kvälls eller dagpass. Det är en rolig utveckling som samtidigt vittar om att det här med öl inte är en övergående trend utan ett intresse som bara växer och växer, menar Rikard Lindbladh vidare.

Med närmare 30 utställare, varav några lokala, så är Linköping Beerexpo ett eldorado för den som vill lära sig mera om öl, dricka öl som man knappt trodde fans eller bara träffa likasinnade.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om