Nytt spår i dubbelmordet?

Nästan åtta år efter dubbelmordet i Linköping vädrar nu polisen morgonluft igen och man tar ny sats i utredningsarbetet i jakten på den misstänkte mördaren.

Linköping2012-08-03 06:25

Den 19:e oktober 2004 inträffade ett brutalt dubbelmord i centrala Linköping som skakade om staden ordentligt. Mördaren gäckar fortfarande polisen trots intensivt utrednings- och spaningsarbete under årens lopp.

Provat topsning tidigare
Polisens utredningsarbete av knivmordet på den åttaårige pojken och den 56-åriga kvinnan på Åsgatan har haft det motigt under en längre period. Trots att det gått nästan åtta år sedan morden fanns det tydligen spår kvar i form av blodstänk på en vägg i ett bostadshus några hundra meter därifrån. Blodfläckarna upptäcktes av en kvinna i ett bostadshus den 19 oktober 2004, samma dag som knivmorden inträffade och alldeles i närheten av brottsplatsen. Men i nästan åtta år höll kvinnan tyst av olika anledningar sedan berättade hon för en väninna om fynden. Prover har skickats till Statens kriminaltekniska laboratorium och en färdig analys väntas i slutet på nästa vecka.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om