Pannkaksklubben årets UF-företag

Östergötlands regionala mässa för unga företagare är nu avslutad. Över 700 UF-företagare från hela länet ställde ut 162 olika affärsidéer och tävlade i tio olika tävlingskategorier. Jurygruppen hade det inte lätt, men till slut tog de fram vinnarna i de olika tävlingskategorierna.

Vinnande teamet! Izabella Jonsson, Jonathan Stipesevic, Oscar Ahle, Karin Nilsson, Frida Andersson. Foto: Julia Levison

Vinnande teamet! Izabella Jonsson, Jonathan Stipesevic, Oscar Ahle, Karin Nilsson, Frida Andersson. Foto: Julia Levison

Foto:

Linköping2014-03-08 05:06


Pannkaksklubben UF på Kunskapsgymnasiet i Norrköping vann den mest prestigefyllda tävlingen: Årets UF-företag. Motiveringen lyder: "En smakfull helhet ända in i minsta detalj".
- Alla deltagare gjorde en stor insats på denna inspirerande dag! Just Pannkaksklubben fick jobba lite i motvind eftersom UF-företagarna inte får sälja mat på mässan. Men de vände problemet till sin fördel och körde på i stället och visade upp sitt företag och sin företagsidé, säger Malin Ljung som är regionchef för Ung företagsamhet Östergötland.

Nytänkande skämt
Frida Andersson är vd för Pannkaksklubben.
- Det känns väldigt bra att ha vunnit! Vi har jobbat hårt för att nå vårt mål: deltagandet i SM där vi vet att konkurrensen är tuff. Men vi är ändå chockade! Många trodde på oss men vi själva är våra största kritiker - kanske både en fördel och nackdel. Förhoppningsvis blir vi mer optimistiska efter vinsten, så det här var nog nyttigt för oss.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om