Pannkaksparty och fotboll

Nyblivna cupvinnarna LFC bjuder in till pannkaksparty på Scandic city idag under eftermiddagen, i samband med Winning ground fotbollsfestival och Olika förlag.

Idag finns Charlotte Rohlin på plats på Scandic city. Bland annat för att fira bokrelease, spela boll och äta pannkakor.

Idag finns Charlotte Rohlin på plats på Scandic city. Bland annat för att fira bokrelease, spela boll och äta pannkakor.

Foto:

Linköping2014-08-09 04:05


Winning ground fotbollsfestival är ett initiativ från LFC i samarbete med ÖFF och Linköpings kommun. Idén kom efter Dam EM och är en del i ledet att uppmärksamma och inspirera fler tjejer till att börja spela fotboll. Pannkakspartyt är för alla fotbollsintresserade och fotbollsspelande barn och familjer att medverka under. Under partyt finns LFC på plats, redo att sparka boll med besökarna.

Fotboll, fotboll, fotboll
I samband med partyt släpps boken "Sätt straffen Charlotte", en bok för 9-12 åringar som handlar om fotboll. Igår skrev Linköpings tidning om boken som är inspirerad från LFC-spelaren Charlotte Rohlins egen barndom.
-Jag ville vara med på det här bokprojektet eftersom det verkligen behövs en tjej som är huvudroll i en bok om fotboll. Det är på tiden att visa på kvinnliga förebilder inom sporten och att man får vara precis som man vill, säger Charlotte Rohlin.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om