Polisen grep en fjärde man

Kioskrånet håller på att klaras upp.

Linköping2015-12-07 14:19

Efter yttre spaning och gediget polisarbete greps tre män för lördagens kioskrån i Johannelund. Nu har polisen gripit ännu en person i en härva som verkar växa erfar Linköpings Tidning.

Det var i lördags kväll som en ensam knivbeväpnad och maskerad yngre man rånade Sunny kiosk i Johannelund. Bytet blev, bland annat, kontanter, en mobiltelefon och cigarretter. Efter bara någon timme kunde polisen dock gripa tre ynglingar som misstänkta för rånet.

- Personerna anträffades i Tannefors men det är inte säkert att de greps på ort och ställe, säger polisens utredningsbefäl Martin Hedberg och låter hemlighetsfull.

Men de tre unga män i åldrarna 18 till 19 år är kända av polisen sedan tidigare för lite olika typer av brott. Den senaste ynglingen som greps är dock inte äldre än 17 år.

- Efter att de tre männen förhörts så släpptes det av åklagare, säger Martin Hedberg i samma andetag som han bekräftar att den 17-årige mannen fortfarande sitter anhållen hos Linköpingspolisen.

Martin Hedberg utesluter inte att det kan komma att göras fler gripande och att det kan vara ännu fler personer är inblandade i lördagens rånarhärva. Uppgifter gör även gällande att en bil kan ha använts vid flykten den har dock inte återfunnits.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om