Polisen söker man i skinnjacka

En vit skåpbil och en mystisk man i skinnjacka och med hörlurar kan vara de två hetaste spåren i jakten på den eller de som mördade en 24 - årig man för lite över två veckor sedan.

Polisen arbetar fortfarande med full styrka. Foto: Patrik Ekström

Polisen arbetar fortfarande med full styrka. Foto: Patrik Ekström

Foto:

Linköping2015-03-21 05:05


Spaningsledaren Joakim Jäderstig och hans styrka arbetar med oförminskad styrka.
- Det här ska vi klara ut, det är jag fullt och fast övertygad om. Vi har fått in många tips och det finns ett flertal som jag bedömer som väldigt matnyttig och kan leda oss framåt. Just nu arbetar vi med att kartlägga 24-årigens sista dagar i livet och se vad som kan ha hänt där men vi tittar också på de olika personer som figurerar i utredning och vad de har sysslat med dagarna innan mordet men även efter att 24 - åringen höggs ner på Slöjdgatan. Just nu söker vi en man som ska ha varit synlig i området.
- Mannen vi söker är ungefär 20 till 30 år. Han har kort ljust hår och bar en mörk jacka.
Troligen bar han hörlurar. Känner någon igen mannen eller om han själv läser detta så vore jag tacksam om han ringde oss på 010-56 67 466 och jag vill poängtera att han inte är misstänkt för något utan att vi enbart söker honom som vittne.
I media har det figurerat uppgifter om att polisen nu tagit en vit skåpbil i beslag. Detta vill Joakim Jäderstig vare sig dementera eller kommentera.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om