Prestigefylld poängklättring pågår

Svenskarna blir allt mer ett ute ätande folk och kunskapen om mat och vin ökar lavinartat vilket ställer höga krav på krogar och restauranger.

Köksmästare är Jacob Edenblad och Carmello Leone är glada över poängklättringen.

Köksmästare är Jacob Edenblad och Carmello Leone är glada över poängklättringen.

Foto:

Linköping2014-03-21 08:04


Restaurangguider är alltid en bra hjälp när man vill hitta de riktigt bra restaurangerna.
Michelins restaurangbedömningar i all ära men en guide som vuxit i anseende de senaste åren är White Guide.

Självklar auktoritet
White Guide skapades 2004 genom en sammanslagning av två restaurangguider, Gourmet 199 Bord och Vägarnas Bästa.
White Guide är en heltäckande restaurang guide i Sverige som utvärderar de svenska restaurangerna med högsta integritet.
White Guide når årligen med sin publikation drygt 75 000 människor per år. Varje år väntar krogarna med spänning på den vita guidens poängutlåtande.
Det är naturligtvis prestigefyllt att bli omnämnda och vandra upp i rankingen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om