Queen, julstämning och rock n roll

Grabben från St Annas Skärgård, Peter Johansson, har gått från lokal angelägenhet via Londons musikscener till att sälja ut Konsert och Kongress i Linköping dubbelt upp.

Linköping2012-10-10 06:43

Det lackar mot jul och de klassiska julkonserterna.
Peter Johansson och hans kusin Matilda Hansson kommer för fjärde året i rad med sin juliga föreställning till Linköping.

Mamma, pappa, barn
- Det är en riktigt familjär föreställning vi bjuder på och så tycker jag att det ska vara. Publiken förväntar sig vissa saker och en del av sångerna är ett måste. När vi kommer till Linköping med vår föreställning "Peter och Matilda - julen är här 2012" så är det första gången vi kör två dagar i rad, berättar Peter och det känns som om han ser fram mot att komma ut på vägarna med hans och kusinens omtyckta och familjära julshow.
Nyligen var de i Linköping och de gjorde dessutom en föreställning i Norrköping med rockklassiker från då och nu, i alla fall nästan.

Från 55 och framåt
- Vi började med "Rock around the clock" från 1955 och så fortsatte vi fram till 1990.
Längre hann vi inte då det finns så väldigt mycket låtar som man vill få med. Det var en jättekul show att göra och publiken var helnöjd.
Peter är dock mest känd för att tolka rockbandet Queen och han har till och med fått gitarristen Brain Mays välsignelse. Brian var för övrigt med och spelade under föreställningen av "We will rock you" i London när han hade tillfälle. Jag träffade Peter där i London då han visade runt en skock vilsna östgötar runt bakom scenen och han avslöjade då att den fingerfärdige strängbändaren spelade riktigt högt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om