Rånarna ute efter pengar

Polisen arbetar vidare med den spektakulära skottlossningen som ägde rum i söndagsmorse och i en festlokal i Jägarvallen. Polisen är fortfarande intresserad av att komma i kontakt med vitten som kan ha sett något som man kan sätta i samband med det grova rånet och mordförsöket nu i söndags.

Linköping2014-04-02 07:02

- Just nu jobbar vi med att förhöra de som var på plats under den festen. Det är ganska många människor och flertalet är i behov av tolkhjälp så det kommer att ta tid innan vi hört alla, menar Erik Thulin, informatör vid Östgötapolisen och fortsätter.

Ute efter pengar
- Att de var ute efter pengar och värdesaker står helt klart. I övrigt vill jag inte spekulera i varför de kom till festen och hur de visste att det skulle finnas kontanter i lokalen, fortsätter Erik Thulin men han vill vare sig bekräfta eller dementera de uppgifter som förekommit att rånarna skulle varit ute efter den inhyrda musikgruppens gagepengar. De fynd som gjordes, bland annat tomhylsor, har skickats till SKL och det kommer at några veckor att analysera.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om