Rånförsök på Netto i Skäggetorp

En ännu okänd man försökte i fredagskväll råna Netto i Skäggetorp. Han både hotade personalen med kniv samt rispade kassören i halsen innan han avvek från platsen.

Linköping2015-01-13 07:33

Under den gångna helgen har polisen fortsatt jakten på den misstänkte rånaren. Det var i fredags som en, vad det verkar som, yngre man kom in på Netto i Skäggetorp och viftade med en kniv.
- Han ska ha hotat personalen med vad som verkade vara en kniv men kassören ska ha vägrat ge rånaren några pengar vilket istället ledde till att han blev rispad i halsen, inget allvarligt och kassören behövde inte uppsöka sjukhus utan det räckte med lättare omplåstring, menar Martin Hedberg, utredningsbefäl vid Linköpingspolisen och fortsätter och berätta om det misslyckade rånet.

Flydde från platsen
- Efter att rånaren inte lyckats tillskansa sig några pengar så flydde han ut ur butiken och i riktning mot Nämndemansgården och där slutar spåren. Under helgen har vi förhört en del vittnen, vi har gjort en teknisk undersökning i butiken samt ägnat oss åt inre spaning, säger Martin Hedberg vidare. I nuläget rubricerar som "försök till rån".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om