"Resecentrum" får ny chef

Med tio år i kappsäcken från universitetssjukhuset där han dragit igång det gigantiska om- och nybygget tar Johan Kristiansson med sig en enorm erfarenhet när han går in som ny vd på Resecentrum Mark o Exploatering i Linköping.

Johan Kristiansson tillträder som vd för Resmex den förste oktober 2012.

Johan Kristiansson tillträder som vd för Resmex den förste oktober 2012.

Foto:

Linköping2012-05-31 06:47


Johan Kristiansson blev i förra veckan föreslagen som ny verkställande direktör av styrelsen i det kommunägda bolaget Resecentrum Mark och Exploatering, förkortat ResMex. Kristiansson tar över efter smått legendariske Jörgen Öckinger som snart går i pension.

Politikerstyrt
Johan Kristiansson är idag vd för Sankt Kors sedan ett år tillbaka och kommer att ha kvar det uppdraget fortsättningsvis. Johan har en bred erfarenhet av byggnads- och fastighetsfrågor inom såväl privat som offentlig verksamhet och är van att verka inom politikerstyrda organisationer.
- Det är ett otroligt spännande uppdrag att arbeta med Linköpings kommande resecentrum. Det finns många synergier mellan Resmex och Sankt Kors och tjänsterna går bra att kombinera. Jag ser fram emot att driva utvecklingen av området kring nya resecentrum vidare. Resmex och Sankt Kors blir två parallella uppdrag som inte innebär några problem idag men kan kanske om fem till sju år bli mer komplext, säger Johan Kristiansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om