Saluhallen på Storgatan fyller ett år

Saluhallen på Storgatan har under det året man funnits gått från klarhet till klarhet. Senaste butiken att etablera sig är GK: feskarn som öppnat upp en fiskbutik så sent som förra veckan.

Emilia Eriksson hos Ronaldos och Lisa Antelius, som driver saluhallen, har många nöjda kunder.

Emilia Eriksson hos Ronaldos och Lisa Antelius, som driver saluhallen, har många nöjda kunder.

Foto:

Linköping2013-12-12 07:46


Lisa Antelius äger och driver Matkällaren som ligger i Saluhallen som hon också ansvarar för. Det har nu gått ett år sedan man öppnade och hon kan berätta om ett spännande år med flera nya aktörer i den 800 kvadratmeter stora affärslokalen.

Köttbutik flyttade in
- I mars flyttade Britta och Lennarts kött in, sedan följde Ronaldos stenungsbageri efter och öppnade i april. Därefter tog Det lilla kökets delikatesser och flyttade in nu i oktober. Förra veckan öppnade även GK: feskarn upp en fiskavdelning här, säger Lisa Antelius med stolthet i rösten och berättar att berätta att i framtiden skulle hon gärna vilja ha en vinbar och någon seriös tobaks- och cigarrbutik i huset.
- Jag är öppet för allt som kan sätta guldkant på tillvaron och som ger njutning, säger hon med eftertryck i rösten där hon står bakom disken i sin egen restaurang strax efter att själva lunchrusningen har klingat av.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om