Seniorer hyllas på gala i Norrköping

Borgen i Norrköping kommer än en gång att bli fullsatt då Seniorgalan går in för andra omgången. Förra årets succé gav mersmak till arrangörsgänget som står bakom.

Christoffer Sjögren, Simon Pettersson, Georgis Touma och Lars Stjernkvist anordnar en seniorgala för alla glada pensionärer.

Christoffer Sjögren, Simon Pettersson, Georgis Touma och Lars Stjernkvist anordnar en seniorgala för alla glada pensionärer.

Foto:

Linköping2015-01-28 07:57


- Ingen var riktigt förberedd på förra årets tryck. Det var en väldigt härlig stämning och mycket vänsskapligt tjatter, säger Simon Pettersson från Östgöta fastighetsmäklare som är en av arrangörerna.
Det var fotografen Georgis Touma som tog initiativet till galan då han kom på att han ville tacka den äldre generationen för allt de byggt upp.
- Tanken kom när jag renoverade mitt hus. Det hände en massa saker under ett år med huset som renoverades och med min fotoateljé som brann så jag var under stor press. Jag blev trött och började fundera på vem som egentligen kommer att tacka mig när jag blir äldre. Vem tackar för det arv som den äldre generationen efterlämnar? Jag kontaktade kommunen om min idé med en seniorgala och sedan var vi i rullning, berättar Georgis Touma.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om