Slagskämpe tog plats i polisbil

När det dröjde i bankomatkön tappade en man tålamodet och gav sig på den som stod före i kön för att ta ut pengar. Därefter avvek han från platsen och satte sig i en polisbil.

Linköping2016-03-08 12:50

Det var strax före midnatt i lördags som det uppstod lite gruff vid bankomaten på Stora Torget. En köande person tyckte att den som tog ut kontanter var slö och tog tid på sig. När han sedan fick ett avsnoppade svar tappade han tålamodet och gav den andra mannen en ganska rejäl smäll.

- Därefter sprang han därifrån men kanske rädd att han skulle bli upphunnen och slängde sig in i första bästa bil som råkade stå på parkerad där. Det var bara det att den bil han satte sig i var en polisbil.

- Ibland går det väldigt lätt att ta fast en brottsling men den här gången slår nog det mesta, säger Björn Goding vid Linköpingspolisen och ler lite åt det inträffade.

Den slagne mannen gjorde en anmälan om misshandel och har även identifierat den som slog honom. Polisen rubricerar det hela som misshandel och den man som hoppade i baksätet på polisbilen har nu efterräkningar att vänta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om