Stångåstaden nomineras tack vare lyckosam rekrytering

Stångåstaden uppmärksammas för sitt lyckosamma rekryteringsarbete. I mars avslöjas vinnaren av Universum Awards tävling där de som enda företag i sin bransch är ett av de fem nominerade företagen.

Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist.

Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist.

Foto:

Linköping2014-10-08 07:31


Det internationella företaget Universum intervjuar årligen cirka 500 000 studenter i flertalet länder. Tack vare samarbetet med över 2 200 akademiska institutioner väljs årets pristagare ut. Vem som helst kan nominera företag till detta årliga pris som i år delas ut för femtonde gången.
Universums motivering till nomineringen lyder: Detta företag har ett mycket stort engagemang i kompetensområdet och frågorna är väl förankrade i ledningen. Företagets vd betonar själv vikten av arbetet och deltar själv aktivt i attraktionsarbetet.
Företaget lyfter vidare fram personer i profileringen som visar på den bredd av möjligheter som finns för unga människor inom företaget. Företaget har vidare varit banbrytande i sin bransch genom att vara först med att aktivt och tydligt utåt arbeta med attraktionsfrågorna.

Bara de bästa
Stångåstadens vd Fredrik Törnqvist är väldigt glad över nomineringen men hyser inga större förhoppningar att ta hem segern bland de andra nominerade jättarna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om