Stångåstaden öppnar servicekontor i ett växande område

Stångåstaden med dotterbolag har ett stort engagemang i den nya stadsdelen Vallastaden och nu ska man dessutom öppna ett servicekontor kontor i området.

Fredrik Törnqvist förbättrar Stångåstadens service. Foto: Tommy Pettersson

Fredrik Törnqvist förbättrar Stångåstadens service. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2017-01-04 13:00

Det nya servicekontoret byggs i Studentbostäders hus vid Torget i Vallastaden alldeles precis intill Campushallen. Stångåstaden och Studentbostäder har flera pågående bygg projekt i Vallastaden.

Med sina 183 nyproducerade bostäder är Studentbostäder den största aktören i den nya stadsdelen. Bland bolagets projekt märks designradhus och en drömlägenhet där planlösningen går att förändra efter behov.

Det kommunala bostadsbolaget Stångåstaden och dess dotterbolaget Studentbostäder öppnar nu också ett gemensamt servicekontor i Vallastaden. Planen är att öppna kontoret i samband med Linköpings expo i september 2017.

- För oss är det viktigt att finnas där våra kunder har sin vardag. Med det nya kontoret förbättrar vi vår service till kunder som bor, studerar eller arbetar på Linköpings universitet, i Mjärdevi, i Lambohov och Vallastaden. Hur många personer som kommer att jobba på det nya kontoret är dock inte bestämt ännu, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om