Stångåstadens hockeystipendium utdelat

Strax före nedsläpp i Cloetta Center vid sista hemmamatchen i grundserien mot Växjö. Delade Stångåstaden ut sitt hockeystipendium.

Mikael Carlsson informationschef på Stångåstaden delade ut priset till Emma Eriksson och Henrik Malmström i år. Foto: Lasse Hejdenberg

Mikael Carlsson informationschef på Stångåstaden delade ut priset till Emma Eriksson och Henrik Malmström i år. Foto: Lasse Hejdenberg

Foto:

Linköping2013-03-05 07:52


Denna gång gick det till Emma Eriksson och Henrik Malmström. Stångåstadens hockeystipendium delades ut för tolfte året i rad och för femte gången till både en tjej och en kille.

Jämställt pris
De båda stipendiaterna har under året utvecklats mycket vad gäller hockeyn samtidigt som man vid sidan av hockeyrinken väl klarat av studier och kamratskap.
Hockeystipendiet vänder sig till ungdomar i åldern 12 till 15 år och som bor i Linköpings kommun och för att bli aktuell för stipendiet ska man förutom att vara ambitiös på isen också vara en god kamrat vid sidan av.
Årets tjejstipendiat, Emma Eriksson, född 1998 och spelandes i bland annat LHC DamU, har erhållit Stångåstadens Hockeystipendium 2013 med följande motivering:
En ambitiös, målmedveten och träningsvillig idrottstjej som genom hårt arbete på träningar och matcher har tagit enorma kliv under säsongen.
Har dessutom varit en framträdande nyckelspelare i både LHC-tröjan och i distriktslaget.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om