Stjärnklinik på export från Norrköping

Med idrottare från de svenska landslagen i sitt kundregister är det inte svårt att förstå att de positiva ordalagen sprider sig. Citykliniken i Norrköping växte sig så stor att de nu öppnat i Linköping med ett stjärnsprakande företagsnamn. Nästa torsdag vankas invigning med röda mattan, mingel, snittar och förmånliga nyuppstartspriser.

Marcus Sandberg, Lina Källkvist och Fredrik Brännström står redo för behandling.

Marcus Sandberg, Lina Källkvist och Fredrik Brännström står redo för behandling.

Foto:

Linköping2014-10-31 08:05


Behandlingarna är sedan ett par veckor redan igång. Många av de linköpingskunder som tidigare pendlat till Norrköping har nu betydligt kortare väg till behandling. Flertalet i teamet är kvalitetssäkrade av svenska landslaget i friidrott och ingår i ett medicinskt nätverk.
- Folk kommer långväga ifrån för att de hört talas om oss. Det är alla förfrågningar som fått oss att ta steget till grannstaden, även om tanken funnits länge, berättar Fredrik Brännström som äger Stjärnkliniken tillsammans med Marcus Sandberg - båda specialister på idrottsmedicin. I dag är även massören Lina Källkvist med. Att få in nytänk ser de som positivt - de har en bra mix av både yngre och äldre i teamet.
- Vi lär oss av varandra. Vi har många duktiga massörer med certifikat inom många olika inriktningar. De lär gärna ut sina kunskaper till de kunder de behandlar. Möjligheterna att växa är oändliga, säger Marcus.
- Det är det som är så unikt för oss, att vi har stor mix av olika kompetenser. Man kan vända sig till oss med alla problem. Är det exempelvis massage som efterfrågas kan vi följa upp med kost. Alla våra terapeuter har antingen certifiering eller är legitimerade, det är en trygghet för både oss och för kunden, säger Fredrik.
Flera företag och organisationer har sin företagshälsovård hos kliniken, vissa med regelbunden massage. Tidigare skickade bland annat LFC damfotboll sina spelare på rehab till Norrköping, däribland Sofia Lundgren. Många lag och föreningar anlitar dem för kurser inom idrottspsykologi.
- En mycket stor del av prestationen sitter i huvudet. Vi ordnar föreläsningar och utbildar personal inom flera nyttiga och förebyggande områden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om