Styrelsen lägger pappren på bordet

Bråket i Ullevi koloniområde fortsätter.

Linköping2015-10-01 09:07


Det har under en längre tid varit oroligt i främst Ullevis koloniområde men även på andra områden som Linköpings Tidning rapporterat om. Nu vill styrelsen för Linköpings Koloniträdgårdar ställa saker till rätta och säga hur de ser på saken.

Vi träffas på Emmalunds koloniområde och först vill Christina Nilsson, som är ledamot i styrelsen och representant för Ullevis koloniområde, lägga saker till rätta.

- När det gäller kostnaden för den parkeringsplats som nyligen byggds så är kostnaden 57 000 kronor enligt den offert som finns och var uppgiften 72 000 kronor kommer ifrån har jag ingen aning om. De övriga styrelsemedlemmarna som är med och vill säga sitt är Wivi-Anne Sandqvist, Håkan Carmesten, Royne Johansson, Morgan Johansson och Åke Petersson.

- Visst har vi frågor till ordföranden Christer Hill men jag vill poängtera att vi har fortsatt förtroende för honom, vill Wivi - Anne Sandqvist understryka med önskvärd tydlighet. Styrelsen och då särskilt Håkan Carmesten lovar att nu ska det verkligen tas tag i det här med byggloven och de ritningar som gjort samtidigt som en ritning som är gjord efter konstens alla regler kommer fram på bordet.

Läs mer i torsdagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om