Sushi att ta med i farten

Sjögrässallad, dumplings och sushi i alla färger och former. Oavsett maträtt håller måltiderna på Sakura Sushi Bar hög kvalitet.

Sakura Sushi Bar fokuserar på avhämtning.

Sakura Sushi Bar fokuserar på avhämtning.

Foto:

Linköping2014-11-24 08:17


För fem år sedan öppnade Sakura Sushi Bar, en restaurang som fokuserar på avhämtning.
Den ligger bredvid bilvägen så det finns många parkeringsplatser vid vägkanten.
Ungefär 90 procent av kunderna tar hem maten. Men det finns även några sittplatser.
Då Sakura Sushi Bar ligger i ett studentområde lockar den många studenter.
-Alla råvaror håller hög kvalitet.
Det är även viktigt med hygien, eftersom vi jobbar med känsliga råvaror, berättar ägaren Sabre Ayoub.
-Jag rekommenderar vår 12-bitars sushi, säger Aizhen Liang Sjösten och tillägger att laxen är mycket populär. Restaurangen köper laxfilé utan skinn och ben.


Ägaren och kocken Aizhen Liang Sjösten.
Ägaren och kocken Aizhen Liang Sjösten.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om