Toarulle orsak till polisinsats

Polis kallades till en adress i Ryd då ett lägenhetsbråk förorsakade oro hos grannarna som slog larm. När polis kom till platsen kunde de snabbt konstatera att det rörde sig om bråk om en toarulle.

En obytt rulle orsakade bråk. Foto: Jerry Prütz

En obytt rulle orsakade bråk. Foto: Jerry Prütz

Foto:

Linköping2016-02-12 14:02


Polisen fick, strax efter klockan 20.30 under torsdagskvällen, kännedom om ett eventuellt pågående bråk i en bostad på Rydsvägen.

Höga röster hade hörts inifrån den aktuella bostaden kunde inringaren vittna om och en polispatrull åkte till adressen för att genomföra en kontroll. Då denna fick kontakt med personerna inne i bostaden framkom att en man och en kvinna hade hamnat i gräl.

Orsaken till grälet ska vara att någon av de inblandade hade glömt att byta toarulle.

- Man skulle ju kunna säga att detta är en skitsak men för oss är det viktigt att ta varje larm på allvar och vi kunde ju inte heller veta om det var någon person som kommit till skada eller på annat sätt for illa. Denna gång så var det lyckligtvis ingen person hade kommit till skada vid grälet och polispatrullen kunde lämna adressen efter att ha samtalat med med mannen och kvinnan, avslutar Fredrik Kliman, presstalesman vid Linköpingspolisen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om