Trafikolyckor i helgen

Sedan klockan 22.00 i söndagskväll har polisen hanterat cirka 70 ärenden. Fem personer har omhändertagits på grund av fylleri och ordningsstörning.

Linköping2016-06-07 09:42

Klockan 23.17 anmälde en kvinna att hon blivit hotad av sin make i Ljura, Norrköping. Maken greps av polispatrullen och fördes till polisstation i Norrköping för förhör. Den gripne anhölls senare av åklagare efter förhör.

Trafikolyckor

Natten till söndagen den femte juni har polisiärt varit förhållandevis lugn. En person är gripen för brott och 11 personer är omhändertagna för berusning.

Tre trafikolyckor är rapporterade varav en singelolycka klockan 01.35 där en personbil kolliderat med mitträcket på E4 i höjd med Strömsfors, norr om Norrköping. En person fördes med ambulans till Vrinnevisjukhuset med nacksmärtor. En singelolycka inträffade klockan 04.06 på riksväg 34 i höjd med Svartån strax utanför Linköping. En personbil som kolliderat med vajerräcket där 50 meter blev nedkört.

En personbil som voltat och låg på sidan på Tegskiftesgatan i Linköping klockan 04.44. Inga personer fanns dock vid eller i bilen. Vittnen har sett två personer i 20-23 års åldern lämnat bilen strax efter olyckan. De söks nu för att utreda eventuella personskador och anledningen till trafikolyckan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om