Tre kvinnor rånade - okänd knivrånare stal väska

I lördags blev tre kvinnor rånade vid en busshållplats på Ryds allé då en knivbeväpnad man tvingade till sig en av kvinnornas väska innehållandes mobil och plånbok bland annat.

Linköping2016-02-01 07:02

Det var vid 23.00-tiden som tre kvinnor i 25 till 30 års ålder väntade på bussen vid Ryds Allé då en man kom fram till dem och drar kniv samt begär att få deras väskor.

- Dock fick han bara med sig en av kvinnornas väska, berättar polisens utredningsbefäl Anne-Christine Rehnström och fortsätter:

- Vi har ännu ingen misstänkt för rånet och de två andra rånförsöken. Manens signalement är vagt och stämmer in på ganska många. Det ska ha varit en man, mörk och med mörka kläder samt en luva över huvudet och maskerad för ansiktet som rånade en av kvinnorna och som försökte råna de två andra. Vi ska se om vi hittar något på de övervakningsfilmer som kan komma från de kameror som finns i närheten på McDonald?s och i centrum.

Vilken ålder mannen ska vara i är inte känt hos polisen i skrivande stund.

- Vi har just börjat jobba med detta och hoppas att vi ska kunna hitta en gärningsman, avslutar Anne-Christine Rehnström, utredningsbefäl hos Linköpingspolisen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om