TV exploderade i Skäggetorp

Vid lunchtid igår kallades polis och räddningstjänst till en adress på Stiglötsgatan i Skäggtorp då det uppstått en häftig och explosionsartad brand. Det visade sig att en tv exploderat och fattat eld.

Räddningstjänst var snabbt på plats. Foto: Tommy Pettersson

Räddningstjänst var snabbt på plats. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2011-12-24 05:05


Då en tv exploderade på andra våningen i ett flerfamiljshus på Stiglötsgatan i Skäggetorp utbröt en kraftig brand med rökutveckling som följd. Ingen var vid explosionstillfället hemma i lägenheten och följdaktligen blev därmed ingen person skadad.
Däremot ska, enligt uppgift, lägenheten vara ordentligt rök och brandskadad. Branden kunde begränsas till den branddrabbade lägenheten och spred sig ej vidare i fastigheten. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott i samband med branden.

Ytterligare bränder
Vid samma tid inkom ännu ett larm om en brand, denna gång på Fogdegatan.
Denna gång var det en torktumlare som fattat eld i en mindre och fristående byggnad. Ingen person uppges kommit till skada vid detta tillfälle heller.
Skäggetorp har under det gångna året varit drabbat av ett flertal anlagda bränder. Bland annat har det stoppats in brinnande pappersbitar i en tvättmaskin på Fogdegatan och samma natt tändes det eld på några soptunnor på Väpnargatan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om