Två bilbränder i påsk

En totalt utbränd bil i Hackefors och sedan ännu en i Ryd. I övrigt har polisen haft att göra men inte värre än en vanlig helg i mars.

Linköping2016-03-29 13:03

Natten mellan söndag och måndag så larmades polis och räddningstjänst till Låsbomsgatan i Hackefors och bakom Porschebutiken där, efter att vitten sett att det rök och brann från en bil där.

- Bilen är totalt utbrunnen och det är bara själva skalet kvar, säger polisens utredningsbefäl Stefan Klingstedt som även talar om att utredningen av den branden är nerlagd då det inte finns något för polisen att utreda överhuvudtaget.

Den andra bilbranden ägde rum natten mot måndag och då i Ryd. Där hade en, eller flera gärningsmän, slagit sönder en ruta och sedan kastat in något som varit särskilt eldfängt. Branden kunde dock släckas ganska snabbt. I nuläget finns det inga vittnen eller misstänkta i ärendet.

- Annars har det varit en ganska lugn helg trots både lönehelg och påsk, säger Stefan Klingstedt som menar att det visst funnits att göra för de polispatruller som varit tjänst.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om