Veronica Palm på klassisk mark

Veronica Palm gästade socialdemokraterna i Östergötland i lördags på deras partidistriktskongess i Gamla Folkets Hus på Ågatan. Klassisk hemmamark för Palm som är bördig från Kisa och har sin politiska skolning i Linköpings Arbetarkommun.

Veronica Palm berättade utförligt om sin roll i beredningen av Stockholms arbetarekommuns nominering till partistyrelsen.

Veronica Palm berättade utförligt om sin roll i beredningen av Stockholms arbetarekommuns nominering till partistyrelsen.

Foto:

Linköping2013-04-22 06:39


Lördagens distriktskongress avlöpte traditionsensligt i ordnade former. Lena Micko blev omvald till distriktsstyrelseordförande och Veronica Palm fick lugnt och metodiskt redogöra för vad som hänt hos socialdemokraterna i Stockholm under den gångna veckan. Länets kongress följde tätt efter den medialt påpassade partikongressen i Stockholm där man sydde ihop stora delar av en politik som ska hålla för en valseger 2014.

Bättre för Linköping?
Gästtalaren Veronica Palm föreslogs nyligen av en enig valberedning att bli omvald som ordförande för Stockholms arbetarekommun. Socialdemokraterna i Stockholm håller årsmöte den 27:e april och ska då man bland annat välja styrelse.
- Det känns jättebra att vara här igen och jag blir påmind om att jag spelade teater här för väldigt länge sedan. Det känns också fint att så många människor inom arbetarrörelsen väljer att gå in och prata politik en så här vacker vårlördag. Det är ett bevis på att ryktet om folkrörelse Sveriges död är betydligt överdrivet, säger en pigg och engagerad ordförande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om