"Vi vill helst ha lite regn och lera"

Nu är Bråvallafestivalen igång. Med ett kanonväder under onsdagen, en trafik som flyter på och det stora dragloket Iron Maiden beredda att beträda scenen. Festivalen 2014 är ännu större än förra årets 51 590 besökare har redan slagits genom att man sålt över 52 000 biljetter redan på tisdagen.

Ett knippe förväntansfulla tjejer från Stockholmtrakten på väg in mot campingen.

Ett knippe förväntansfulla tjejer från Stockholmtrakten på väg in mot campingen.

Foto:

Linköping2014-06-26 06:56


På onsdagen kom alla campare till Bråvalla med tält, sovsäckar och lådvin. Det mesta flöt på bra trots att det var ett högt tryck från ungdomarna som vill in och resa sina tält så fort som möjligt. Idag börjar festivalen och då väntas den stora publikinvasionen.

Vi vill ha lera
Ett gäng tjejer i 17 års åldern från Stockholms kranskommuner var bland de första som anlände till campingen med ett otroligt glatt humör. Tjejerna var på sin första stora festival och vill uppleva festivalkänslan under tre dagar.
- Vi ser fram mot Bråvalla som mötesplats, att få träffa ya människor och uppleva den stämning som uppstår och så vill vi naturligtvis höra på Lana Del Rey och The Kooks och alla andra artister. Men framför allt vi vill ha lite regn och lera för annars blir det ingen äkta festivalkänsla.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om