Vingårdens hyresrätter visades upp

Stångåstaden fortsätter att utveckla hyresmarknaden i Linköping. Under konstruktion står kvarteret Vingården i Södra Ekkällan som beräknas stå färdigt för hyresgästerna att flytta in till under slutet av hösten 2013.

En modell av kvarteret Vingården visade hur den nuvarande byggarbetsplatsen kommer att se ut vad det lider.

En modell av kvarteret Vingården visade hur den nuvarande byggarbetsplatsen kommer att se ut vad det lider.

Foto:

Linköping2013-01-04 05:06


Under torsdagen hälsades intressenter välkomna till en presentation av kvarteret där de fick ställa frågor, läsa om byggprojektet samt titta på skisser över området.
- Vi har bjudit in de som har lämnat intresse av Vingården på vår hemsida. Södra Ekkällan är en attraktiv stadsdel som blomstrar hela tiden. Vi har sett att det finns ett stort intresse för vår nyproduktion och om man är intresserad så kan man anmäla sitt intresse på vår hemsida, förklarar Marie Aktö, marknadschef Stångåstaden.

Olika upplåtelseformer
Södra Ekkällan består av bostadsrätter, äganderätter och hyresrätter där en stor del är nyproduktion. Priserna för en nyproducerad hyresrätt i Vingården ligger på mellan 6000 och 12 000 kronor, där den billigaste ger ett utrymme på 40 kvadratmeter medan den dyraste skjuter in hela 122 kvadratmeter. Marie Aktö menar att Stångåstaden har konkurrenskraftiga hyror på rimliga nivåer.
- Vi vill ha ett stort utbud av både billiga och dyra lägenheter. Vid nyproduktion är standarden dessutom väldigt hög så jag tycker hyrorna ligger på en skälig nivå, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om