Vreta Kluster forsätter växa

Så mycket som 13 miljarder omsätts hos de gröna näringarna i länet. Nu växer mötesplatsen Vreta Kluster med ytterligare en huskropp.

Helene Oscarsson ser fram mot 2014 och att flytta in i ett nytt hus. Foto: Tommy Pettersson

Helene Oscarsson ser fram mot 2014 och att flytta in i ett nytt hus. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2013-12-24 05:06


Något invigningsdatum är ännu inte satt men hus två ute vid Vreta Kluster står nu klart. Helene Oscarsson, koordinator, är både nöjd och full av tillförsikt inför framtiden.
- Nu får vi äntligen vår aula.
Den är provkörd och vi kan ta upp till drygt 120 personer på en och samma gång men ännu så saknar den en del teknisk utrustning men den är beställd och kommer efter helgerna. Idag huserar 21 företag på Vreta Kluster och hittills har man haft över 9000 besökare. I det nya huset, som nu alltså står klart för inflyttning, finns plats för ytterligare 55 kontor. Enligt en färsk undersökning är Vreta Kluster välkänt, inte bara i branschen, utan även bland linköpingsborna generellt - nästan fyrtio procent av linköpingsborna känner till Vreta Kluster och de verksamheter som bedrivs där.

Provbo i Vreta Kluster
För att det nya huset ska fyllas lika snabbt som det första går Vreta Kluster ut med ett erbjudande till utvalda företag och organisationer inom de gröna näringarna att "provbo" på klustret under en månad.
- Vi kommer att genomföra ett antal marknadsföringsaktiviteter där möjligheten att "provbo" är en del.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om