Whiskyexpo in på Konsert och Kongress

Turerna har varit många kring årets Whiskyexpo som går av stapeln nu i helgen. En lättad mässgeneral kan nu pusta ut då allt löst sig till det bästa och det till och med kan bli så att det faktiskt kan släppas ytterligare lite biljetter.

Linköping2015-02-04 08:16

Linköping Whiskyexpo startade på Cupolen men flyttade senare till Brigaden. Där har den under flera år varit ett välbesökt och uppskattat inslag. När sedan Brigaden och dess ägare fick sitt alkoholtillstånd indraget så blev det svårt för mässgeneralen Kenneth Lindblad att hålla en mässa där man serverar just alkohol.

Räddade i sista stund
- Jag hade trott att jag skulle kunna använda det tillstånd jag har på Mjölby Stadshotell, som jag också driver, men det gick inte för att göra en lång historia kort. Måndagen var den värsta dagen i mitt liv men att ställa in mässan i år var inte aktuellt. Jag har tidigare velat komma i på Konsert och Kongress men av olika skäl har det inte blivit så. Men nu var de så vänliga och har hjälpt mig när det var kris på riktigt. Det är även lite större så det kan tänkas att vi kan släppa in aningen fler personer som en bonus.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om