Whiskymässa och Beerexpo på Brigaden

Efter att ha hoppat mellan Cupolen och Tornet i Linköping verkar det nu som om Kenneth Lindblad har hittat ett hem för både Whiskyexpot och sonens Beerexpo.

Klappat och klart mellan Peder  Mansfield, köksmästare samt restaurangansvarig  på Brigaden, och  Whiskygeneralen.

Klappat och klart mellan Peder Mansfield, köksmästare samt restaurangansvarig på Brigaden, och Whiskygeneralen.

Foto:

Linköping2013-10-15 07:20


Den första november släpps biljetterna till båda arrangemangen och den här gången är man parkerad uppe vid gamla garnisonsområdet.
Lindblad har nu mejslat fram ett samarbete med Brigaden Restaurang & Konferens och lokalerna verkar vara mer ändamålsenliga än de som kunde erbjudas i Cupolen, och definitivt bättre än i Tornet.

Mässor i massor
Whiskyexpot pågår i två dagar vid månadsskiftet januari-februari 2014. Beerexpot får vi vänta på ända till Kvinnodagen den 8 mars 2014, men biljetterna släpps i alla fall nu i november.
- Vi var ju tvungna att flytta från Cupolen eftersom de har gått i konkurs. Nu när jag varit här uppe och tittat runt så känns det ändå helt ok, säger Kenneth Lindblad.
- Det är större kvadratmeteryta här uppe och det finns både en restaurang och ett café som är öppna när mässan pågår. Gott om bilparkeringar och bra kollektivtrafik gör ju inte saken sämre.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om