XL Bygg expanderar i Östgötaregionen

XL Bygg är inne i en stark expansionsfas just nu. Den kraftiga tillväxten beror delvis på den byggboom som pågår men framför allt på egna meriter och ett upparbetat starkt varumärke.

Linköping2014-12-23 08:21

XL Bygg har under flera år kunnat öka sin kundkrets och till och med öka försäljningen i hela regionen. Kvalitet i produkterna och en kunnig personal gör att kundservicen blir en framgångsväg för att behålla en stark position på marknaden.

Växer i länet
Nu i mitten av december byter XL Bygg Vadstena ägare och ingår därefter i samma ägarstruktur som i Linköping, Mjölby och Motala.
l och med förvärvet av enheten i Vadstena täcker de upp som byggmaterialleverantör i hela västra Östergötland.
- Detta är ett bra förvärv som innebär att vi kan bli en ännu starkare samarbetspartner för våra kunder i området i vår ambition att vara den ledande bygghandeln i västra Östergötland, säger vd Mattias Fahlén.

Rekryterar nya medarbetare
Ett företag som växer behöver också rekrytera personal för att på så sätt öka kompetens och bredd på sitt utbud. Företagets kunder är industri, byggföretag, fastighetsförvaltning, kommun, hantverkare och konsumenter vilket kräver på en bredd och ett djup hos säljarna. Nyligen har XL Bygg i Linköping anställt ett antal branschfolk från andra bygghandelföretag i länet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om