Diana Krieg är Virserums Lucia 2011

Årets omröstning av Virserums Lucia är nu avslutad och efter att Luciakommittén räknat alla de cirka 700 rösterna stod det klart att Virserums nya ljusdrottning heter Diana Krieg.

Familjen Krieg består av pappa Anders, Diana, hunden Mimmi och mamma Eva-Lena. Dianas storasyster Josefin saknas på bilden.

Familjen Krieg består av pappa Anders, Diana, hunden Mimmi och mamma Eva-Lena. Dianas storasyster Josefin saknas på bilden.

Foto:

Lucia 20112011-12-05 08:18


Det var en mycket förvånad och glad tjej som öppnade dörren när vår tidning tillsammans med Madeleine Lindström från Virserums SGF och förra årets Lucia My Cederborg knackade på dörren till familjen Kriegs villa i centrala Virserum.
Det var extra roligt för My Cederborg att förmedla den glada nyheten till Diana att hon blivit Virserums nya Lucia då tjejerna är kusiner.

Känns jättekul
Vår tidning ställde naturligtvis den klassiska frågan till den nyvalda ljusdrottningen. Hur känns det?
- Det känns jättekul samtidigt som det är lite nervöst, säger en strålande glad Diana Krieg.
Diana går i nionde klass på Prolympia och snart stundar gymnasievalet för 15-åringen som inte riktigt har bestämt sig för vad hon vill ägna sig åt i framtiden.
- Därför kommer jag nog att söka mig till samhällsprogrammet med inriktning beteende på Vetlanda gymnasium för då får jag en bra grund att stå på efter gymnasiet, berättar Diana Krieg.

Fotograferar och sjunger
Virserums nya Lucia är en ung tjej med många järn i elden, för på sin fritid ägnar hon sig bland annat åt att fotografera.
För hennes käraste ägodel är hennes systemkamera som hon gärna tar med sig när hon går ut och vanligtvis letar hon upp vackra naturmotiv som hon förevigar på bild.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om