Elin är Hultsfreds Lucia 2011

Folket i Hultsfred och Vena har sagt sitt i frågan om vem som ska bli Hultsfreds Lucia 2011. Deras val blev Elin Nilsson som nu får äran att bära ljuskronan under Luciafirandet i Hultsfred kyrka på tisdag.

Familjen samlas i soffan runt den nyvalda Lucian: Pappa Lars-Göran, Elin med familjens hund Keno i knät, pojkvännen Henrik och mamma Lena.

Familjen samlas i soffan runt den nyvalda Lucian: Pappa Lars-Göran, Elin med familjens hund Keno i knät, pojkvännen Henrik och mamma Lena.

Foto:

Lucia 20112011-12-09 07:21


Hultsfred gymnastikklubbs Luciakommitté samlades tidigare i veckan för att räkna samman de 1 904 rösterna som kommit in, vilket var ett nytt rekord sedan gymnastikklubben tog över omröstningen för fem år sedan. När sammanräkningen var avklarad visade sig det att 18-åriga Elin Nilsson från Vena hade vunnit omröstningen.
På tisdagskvällen åkte Luciakommitténs Sandra Örmander och förra årets Lucia Elin Nyberg hem till den nyvalda Lucian för att berätta den glada nyheten.

En glad Lucia
Det var en mycket häpen tjej som öppnade ytterdörren till familjen Nilssons villa i Vena när delegationen ringde på.
- Det känns jättekul att ha blivit vald till Hultsfreds Lucia, men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli jag, utan jag hade gissat på en annan kandidat, säger en sprudlande glad Elin Nilsson.
Bakom Elin samlas hela familjen Larsson som består av mamma Lena, pappa Lars-Göran och pojkvännen Henrik samt familjens hund Keno som studsar runt i hallen och vill hälsa på de nyanlända besökarna.
Storasyster Sandra var dock inte hemma denna kväll utan var iväg på träning så det första Elin gör är att skicka ett SMS till syrran för att berätta den glada nyheten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om