Leo och Karolina prisades av Målilla GoIF

Karolina Karlsson och Leo Stolt prisades för sina insatser i Målilla GoIF i samband med föreningens årsmöte.

Leo Stolt fick pris som årets spelare medan Karolina Karlsson prisades som årets ledare i Målilla GoIF.

Leo Stolt fick pris som årets spelare medan Karolina Karlsson prisades som årets ledare i Målilla GoIF.

Foto: Privat

Målilla2024-03-28 12:37

Priset som årets ledare tilldelades Karolina Karlsson för hennes stora engagemang kring ungdomsfotbollen. Förutom att hon är ungdomsansvarig i fotbollen sköter hon flera andra uppgifter, bland annat kioskverksamheten, ungdomsdomare, inköp och städning.

"Hon gör det alltid med en positiv attityd och hon är en vital del för fotbollen i Målilla GoIF", skriver föreningen i motiveringen till priset.

Priset som årets spelare tilldelades Leo Stolt, som har kombinerat bandy och fotboll i Målilla GoIF sedan tidig ålder.

"Han är och har under flera säsonger varit en framträdande spelare på både den gröna och vita planen i vår Idrottspark, men har under senaste bandysäsongen i Division 1 överraskat lite extra. I kombination med sin talang och inställning, så vet ledarna att han alltid gör sitt bästa på planen", skriver Målilla GoIF.

Bo Karlsson omvaldes som ordförande på ett år. Jonas Karlsson, Frederika Svensson, Emma Axelsson och Christina Willgård omvaldes som ledamöter på två år. Styrelsen består även av Mikael Karlsson, Christer Träff, Samuel Pettersson och Marcus Håkansson som har ett år kvar.

Under 2023 års säsong har föreningen haft två seniorlag och fyra ungdomslag i fotbollen. Bandyn har under säsongen 2023/2024 haft ett seniorlag i seriespel på division 1-nivå för första gången på fem år. Det har även bedrivits ungdomsträningar. Båda seniorlagen kom på fjärde plats i sina respektive serier.

Årets fotbollssäsong är nu igång. Den 18 maj anordnas en aktivitetsdag i Idrottsparken som avslutas med en vårfest på kvällen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!