Exotiskt inslag lockar

Kräftor gillades inte i samma utsträckning som det exotiska inslaget. Sedan PRO ändrat höstfestens meny har det blivit trångt kring borden.

Medlemsantalet stiger ständigt och PRO i Målilla har nu i det närmaste 240 medlemmar, sedan ytterligare fem hälsades välkomna på höstupptakten.

Medlemsantalet stiger ständigt och PRO i Målilla har nu i det närmaste 240 medlemmar, sedan ytterligare fem hälsades välkomna på höstupptakten.

Foto:

Målilla2018-08-24 14:00

– Det är tredje året som vi inleder hösten med exotisk planka och du ser ju, det är fortfarande lika populärt, säger vice ordförande Arne Gustafsson och tittar ut över en fullsatt lokal. De får snart bygga ut Skeppet, tillägger han och skrattar.

Det fattades bara några stycken i hundra när Målilla PRO hade höstupptakt med traditionellt besök av ABF, som inledningsvis informerade om i huvudsak terminens studier.

Arne Gustafsson kunde också ”kittla” med en rad resor i höst. Inte minst den planerade resan till Lofoten, som ska förverkligas nästa sommar. Den kräver förstås en hel del planering och redan har ett 30-tal intresserade anmält sig.

– Faktiskt är det så att vi är lite kända för våra resor, som vi inte bara erbjuder de egna medlemmarna utan vill andra följa med går det bra, säger Arne Gustafsson.

Något annat Målilla PRO ofta får till sig från distriktet är att man har den lägsta medelåldern i Kalmar län. Föreningen har genomgått en kraftig föryngring och medlemsantalet stiger hela tiden. Senast på höstupptakten kunde hela fem nya medlemmar välkomnas, så nu närmar man sig 240.

– Tänk för sex år sedan, då var det tal om att lägga ner föreningen, men istället gjordes lite förändringar och vi fick ett uppsving. Det är så roligt att våra aktiviteter lockar.

Höstupptakten som kombinerades med en exotisk fest uppskattades som sagt. Uppskattades gjorde också underhållningen av Lennart ”Örten” Larsson, som bjöd på många välkända melodier.

Exotisk bricka stod på menyn när Målilla PRO hade höstupptakt.
Exotisk bricka stod på menyn när Målilla PRO hade höstupptakt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om